Na 30 jaar als plateelschilder / ontwerper bij een gerenommeerde aardewerkfabriek in Gouda te hebben gewerkt, ben ik al 18 jaar vrij kunstenaar, gespecialiseerd in het schilderen van huizen, gebouwen, schepen, etc.

Van Lapland tot Portugal en ‘s winters af en toe in Nieuw Zeeland, kom ik bij opdrachtgevers voor de deur en maak ter plaatse een schilderij (combinatie van een pentekening en aquarel in kleur of sepia) van hun huis, café, winkel, kerk, straat, schip, enz. Eventueel lijst ik het geschilderde ter plaatse in. Indien gewenst vervaardig ik een tekstkaart voor op de achterzijde met bijvoorbeeld een tekst als: “Aangeboden ter gelegenheid van …”

Als het schilderij als cadeau dient, of als de weersomstandigheden het niet toelaten, werk ik naar door mij gemaakte of door de opdrachtgever aangeleverde foto’s.

Het geschilderde kan en mag gebruikt worden voor uw visitekaartje, verhuiskaart, achtergrond voor menu of wijnkaart, enz, dus ook ook zakelijk kunt u er uw voordeel mee doen.

Voor aanvullende informatie over afmetingen, prijzen, enz, sta ik u graag persoonlijk te woord. Ik ben hiervoor overdag telefonisch bereikbaar via het nummer zoals hiernaast vermeld of per e-mail. Als rondreizende schilder, zonder vaste internetverbinding, kan het soms enige dagen duren voordat uw vraag beantwoord kan worden.

Contactgegevens

Telefoon: 0646336662
Email: peter.vanderkroef@gmail.com